Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikada ih ne upotrebljava

Profesionalna čistačica objasnila: 'Ove uobičajene kućanske predmete ne biste trebali imati!'

Shutterstock
23.04.2024.
u 08:00

Smatra da vam nisu potrebni i da ćete zbog njih samo dulje čistiti

Stručnjakinja za čišćenje otkrila je zašto je WC četka u WC-u loša ideja i kojih se još kućanskih predmeta najbolje riješiti. Naime, WC četka može se činiti kao normalan predmet za zahod – naposljetku, pomaže nam da temeljito očistimo WC školjku, je li tako? Pa, koliko god to bizarno zvučalo, jedan stručnjak iz @cotswoldclean nedavno je objasnio zašto nikada nećete vidjeti WC četku u njihovu WC-u, piše The Sun.

Govoreći u TikTok videu, stručnjakinja je rekla da je WC četka samo jedna od mnogih stvari koje je mrzila čistiti i nikada ne bi imala. Bilo da se radi o običnoj četki ili gumenoj verziji, stručnjakinja je inzistirala da je njihova uporaba jednostavno "nehigijenska". Umjesto toga, pozvali su u videu, držite se izbjeljivača i spužvice – međutim, ne zaboravite zaštititi ruke i kožu gumenim rukavicama.

VEZANI ČLANCI:

Namještaj od crnog stakla: Naravno, može izgledati šik, ali, kao što je primijetila @cotswoldclean, svaki crni namještaj bit će noćna mora želite li ga održavati besprijekornim. To se posebno odnosi na namještaj od crnog stakla, poput elegantnog stolića za kavu na kojem „nikad neće biti prašine“, kao i crne mat svjetiljke. Nedavno je još jedan guru u industriji upozorio da je ovaj materijal  magnet za kamenac koji je gotovo nemoguće održavati lijepim i čistim. Održavanje crnih slavina također može biti noćna mora u područjima s tvrdom vodom.

Slavine s okretnom i elastičnom cijevi: Još jedan popularan predmet za kućanstvo koji vjerojatno nećete vidjeti u domu profesionalca ovakve su slavine. To je zato što se ove slavine, kako kaže stručnjakinja, „nikad ne mogu pravilno očistiti“, jer se „sva prljavština i kamenac zarobe“.

Otkako je podijeljen na platformi, isječak je prikupio više od 214 tisuća pregleda. Međutim, unatoč savjetima, mišljenje je podijeljeno. Mnogi korisnici TikToka, na primjer, imali su problema s odbacivanjem četke za WC, a jedan se pitao: "Oprostite, ali zašto su četke za WC školjke nehigijenske?" ''Što radite sa svojom četkom? To je pomoć pri čišćenju. Kladim se da izbjeljivač stavljate i na plijesan.'' Netko drugi se složio, dodajući: ''Nikad me nećete vidjeti kako stavljam ruke u WC školjku, čak ni s rukavicama. Zadržat ću svoju WC četku.'' ''Izbjeljivač je previše otrovan da bi se redovito udisao. Radije budi nehigijenski s WC četkom", glasio je još jedan komentar. 

Žena kaže da pećnicu čisti samo jednom godišnje: "To je dovoljno ako sami napravite ovakvo sredstvo..."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije